Velkommen til hjemmesiden for Langesund Rotaryklubb.

Her vil du finne mye informasjon om hvem vi er og hva vi holder på med. Vi oppfordrer til å ta en nærmere titt på innholdet.

Rotary er en åpen organisasjon, så her er det ingen hemmeligheter. Våre vedtekter ligger på hjemmesiden. Det eneste som bare er tilgjengelig for medlemmene er diverse arbeidsdokumenter og styrereferater.

Du vil finne informasjon om hvem som er medlemmer av klubben, med bilder. Det skrives referater fra de aller fleste møtene, og disse ligger åpne på hjemmesiden.

Klubben er aktiv på mange fronter, og når det skjer noe spesielt legges dette ut under «Nyheter».

Gjennom årene har klubben vært aktiv i mange samfunnsnyttige prosjekter, både lokalt og internasjonalt. Mer informasjon om dette finnes under «Prosjekter».

Alle våre møter er åpne. På hjemmesiden vil du finne tid og sted for møtene og hva som er dagens tema.

Om du ønsker mer informasjon om Rotary som organisasjon, nasjonalt og internasjonalt, så ligger det lenker til dette.

Hvis du vil vite mer, så er det bare å ta kontakt. Se under «kontakt oss» på hjemmesiden.


Espen Hoell

President i Langesund Rotaryklubb 2019 - 2020

Jeg er nå 65 år, er gift med Sissel Berit, har tre døtre; Anette, Merete og Beate som alle er gift og har to barn hver. Våre 6 barnebarn er fra 12 1/2 til 2 1/2 år. Det er fire jenter og to gutter. 

 

Sissel Berit og jeg vokste opp i Bærum. Vi giftet oss i 1975 og har bodd i Tønsberg, Moss, Ski, Siggerud før vi kom til Stathelle i 1985.

 

Jeg er utdannet Cand Real i limnologi i 1985 fra Universitetet i Oslo. Limnologi er læren om ferskvann og livet i vann. Mens jeg studerte jobbet jeg med forskning om sur nedbør og kalking. På grunn av dette fikk jeg tilbud om jobb hos Norcem i Brevik som skulle begynne med kalking av sure vann. 5 spennende år der jeg reiset mye rundt i Sør-Norge og ble godt kjent i Telemark, Agder og Rogaland. 

 

I 1990 ble jeg ansatt på Hydros forskningssenter i Miljøteknisk avdeling der jeg jobbet med forskning om miljøutfordringer knyttet til de fleste av Hydros daværende forretningsområder, landbruk, olje, aluminium, oppdrett med flere. Det ble 17 lærerike og veldig interessante år.

 

Etter det var jeg ansatt i to konsulentselskaper innen HMS i oljevirksomheten. Pendling til Oslo med stadige reiser til Stavanger og Bergen. Etter 10 år med pendling kom muligheten til å bli miljøansvarlig for Nye Veiers prosjekter i Telemark. En jobb jeg stortrives med og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag.


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Skjærgården Hotell og Badepark
Adresse: Stathelleveien 35
Postnummer: 3970
Sted: LANGESUND
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...