Jubileumsfest

Den 5. mars 2022 feiret klubben sitt 30 års jubileum. På grunn av Korana måtte festen utsettes nesten ett år. Klubbens charterdato var den 19.mars 1991. Det var deilig å kunne møtes igjen i festlig lag. 

Jubileumsfesten ble arrangert på Skjærgården Hotell. Til sammen var vi 33 medlemmer og gjester. 
Gjestene var fra Vilnius King Mindaugas Rotary klubb i Litauen som Langesund var charterklubb for i 2019. fra vår charterklubb Brevik Rotary klubb, Distrikts-guvernøren og ledsagere. 

Festen startet med Champagne og lysbildeshow fra Klubbens historie før en tre rettes festmeny i "Statsraaden" med laksetartar til forrett, hjortefilet til hovedrett og marsipankake til dessert. Som seg hør og bør var det mange fine taler som Eva styrte med trygg Toastmaster hånd. President Tor ga et fint innblikk i klubbens historie og Guvernøren overbragte gratulasjoner fra Distriktet og en gavesjekk til Polio Plus. Våre venner fra Litauen ville gi en Paul Harris Fellow til en av klubbens medlemmer og hadde med god mat og drikke fra Litauen som kunne loddes ut på et klubbmøte. Fadderklubben Brevik gratulerte og overrakte en gavesjekk til Polio Plus.

Etter talene gratulerte Edrund Halvor Thommesen med utnevnelse til  Major Donor for en stor gave han hadde gitt til det norske Fredsfondet.

I det hele tatt en flott jubileumsfeiring med fine taler, god stemning og hyggelige gaver. 

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Skjærgården Hotell og Badepark
Adresse: Stathelleveien 35
Postnummer: 3970
Sted: LANGESUND
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

Place content here

Klubbens møter:

Designjern i Stavern

2023-05-31 18:30 - 19:30

Møtearkivrotarylenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...